‘Ik wil dit werk zo lang mogelijk blijven doen’Liset Boogerd – assistent activiteitenbegeleider Pro Persona

Doelgroepen

Jongeren

In deze arbeidsmarkt krijgen jongeren niet de kansen die ze verdienen. Terwijl ze vol energie zitten en die energie het liefst in een baan stoppen. Gunt u ze een kans op werk? Wij kunnen u helpen om jong personeel in dienst te nemen. Van werving en selectie tot begeleiding van de kandidaat op de werkvloer. Check de subsidies waar u een beroep op kunt doen.

Lees verder >>


50-plussers

Veel 50-plussers willen graag aan de slag. Ze hebben werk- en levenservaring opgedaan. En net als ieder ander willen zij een bijdrage leveren aan de maatschappij. Mogen ze bij u aan de slag? Wij kunnen u helpen om een ervaren 50-plusser in dienst te nemen. Van werving en selectie tot begeleiding van de kandidaat op de werkvloer. Check de subsidies waar u een beroep op kunt doen.

Lees verder >>


Statushouders

Statushouders (vluchtelingen met een verblijfsvergunning) zijn naar Nederland gekomen om hier aan een nieuw bestaan te werken. Een betaalde baan is daarvoor de start, ze zijn daarom extra gemotiveerd. Gunt u een statushouder een start? Wij kunnen u helpen om een statushouder in dienst te nemen. Van werving en selectie tot begeleiding van de kandidaat op de werkvloer. Check de subsidies waar u een beroep op kunt doen.

Lees verder >>


Arbeidsbeperkten

Ieder mens heeft talent. En een arbeidsbeperking hoeft dat talent niet in de weg te zitten. Steeds meer werkgevers zien dat. Bent u een werkgever met een warm hart? Gunt u een werkzoekende met een arbeidsbeperking een kans in uw bedrijf? Wij kunnen u helpen om een arbeidsbeperkte in dienst te nemen. Van werving en selectie tot begeleiding van de kandidaat op de werkvloer. Check de subsidies waar u een beroep op kunt doen.

Lees verder >>


 

Cookie-instellingen