‘Ik wil dit werk zo lang mogelijk blijven doen’Liset Boogerd – assistent activiteitenbegeleider Pro Persona

Zelf zoeken

Heeft u een vacature en kiest u ervoor om zelf kandidaten te zoeken? Dan kunt u gebruik maken van de gratis online cv- en vacaturebank Werk.nl en de Kandidatenverkenner banenafspraak van UWV.

Personeel zoeken via Werk.nl

UWV biedt op werk.nl een gratis online cv- en vacaturebank aan waar u uw vacature kunt plaatsen en de cv’s van meer dan 350.000 werkzoekenden kunt bekijken. Ook geeft UWV informatie en advies over het zoeken naar nieuwe medewerkers, het kiezen van kandidaten en het voeren van een sollicitatiegesprek. Op werk.nl kunt u vacatures plaatsen, cv’s bekijken en direct naar geschikt personeel zoeken. Ook vindt u er informatie over contract en loon, ontslag, werkvergunningen en het werven van personeel.


Personeel via Kandidatenverkenner Banenafspraak

Door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen geeft u kleur aan uw organisatie, draagt u bij aan de banenafspraak en kunt u gebruik maken van financiële voordelen voor werkgevers. In de Kandidatenverkenner banenafspraak van UWV kunt u anonieme profielen bekijken van mensen die vallen onder de banenafspraak. Dit zijn mensen met een ziekte of arbeidsbeperking. Via het WerkgeverServicepunt komt u vervolgens in contact met de kandidaten die u interessant vindt.

Cookie-instellingen