Terugblik op 'Een Andere Blik op Talent'

ProfielfotoMarieke Wolthuis 04-04-2024 80 keer bekeken 0 reacties

Op 27 maart kwamen werkgevers en professionals samen in het GelreDome voor het inspiratie-event 'Een andere blik op Talent.' Als organisatie blikken wij terug op een waardevolle middag en avond vol verrijkende gesprekken en inzichten.

INSPIRERENDE SESSIES
Dankzij gastsprekers Susana Mourelle Fernandez, Emile van Nassau en Toni IƱiguez Najdanovski kregen de aanwezigen heldere tips en strategieĆ«n om nieuwe medewerkers aan te trekken en te behouden in deze competitieve markt.

BOEIENDE DIALOOG
Tijdens de boeiende dialoog tussen dagvoorzitter Wendelien Wouters en journalist Sinan Can werd gesproken over flexibiliteit, kansen en waardering als belangrijke aspecten voor het vinden en behouden van talentvolle medewerkers.

NETWERKEN
Ter afsluiting gingen de aanwezige werkgevers met elkaar in gesprek om ervaringen te delen. Een goed moment om mooie contacten aan te gaan.

Wij bedanken alle sprekers, deelnemers en organisatoren voor ieders betrokkenheid en enthousiasme! Laten we de opgedane kennis en nieuwe contacten gebruiken om ons samen in te blijven zetten voor een inclusieve arbeidsmarkt in Midden-Gelderland!

AFTERMOVIE Nagenieten van dit mooie event kan met deze aftermovie gemaakt door Chiel Eijt: 

Fotografie: Chiel Eijt

0  reacties

Cookie-instellingen