'Ondernemen met een sociaal hart kan'Ali Deniz - de Gastronoom

Kennislunch: De mogelijkheden van WAJONG, WIA en Banenafspraak

ProfielfotoAnne Buurman 08-04-2024 52 keer bekeken 0 reacties

Begin

23-04-2024 om 12:00

Einde

23-04-2024 om 13:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Boulevard Heuvelink 4, Arnhem

Hoe kan iedereen meedoen in jouw bedrijf? Een WAJONG-, WIA- of Banenafspraak-kandidaat aannemen, welke mogelijkheden biedt dat jou als werkgever? Wat komt erbij kijken en welke hulpmiddelen, voorzieningen en diensten zijn er beschikbaar om jou als werkgever hiermee te helpen?

Sprekers

Tijdens deze interactieve kennislunch vertellen Adviseurs Werkgeversdiensten UWV Cathelijne CornelissenJanny Prent en Joyce Roozeboom je alles over kandidaten uit de doelgroep, wat erbij komt kijken bij het aannemen, delen ze praktijkverhalen en belichten diensten en voorzieningen die je helpen duurzaam succes te behalen. Daarnaast leer je meer over de mogelijkheden rondom HARRIE-trainingen. De HARRIE-training is een training waarin de deelnemer opgeleid wordt tot de ideale collega die iemand met een arbeidsbeperking ondersteunt en begeleidt.

Reserveer een plek aan tafel!

Ben je werkgever in Midden-Gelderland en wil je graag deelnemen aan deze kennislunch? Meld je dan aan! Deelname is kosteloos, er is plek voor 15 deelnemers. Aanmelden kan via het aanmeldformulier onderaan deze pagina: Kennislunch: De mogelijkheden van WAJONG, WIA en Banenafspraak - Samen voor een Baan (samenvooreenbaannetwerk.nl)

0  reacties

Cookie-instellingen