'Ondernemen met een sociaal hart kan'Ali Deniz - de Gastronoom

Inspiratie-event voor werkgevers

ProfielfotoMarieke Wolthuis 19-02-2024 248 keer bekeken 0 reacties

Begin

27-03-2024 om 17:00

Einde

27-03-2024 om 20:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

GelreDome Arnhem

INSPIRATIE-EVENT 'Een andere blik op Talent' - Hoe vind je als werkgever talentvolle medewerkers buiten de reguliere mogelijkheden om? Kom ook je blik verruimen en nieuwe kansen ontdekken tijdens het inspiratie-event voor werkgevers op 27 maart 2024 in GelreDome Arnhem.

Als werkgever doe je er alles aan om extra werknemers te werven, maar een belangrijke optie blijft vaak onbenut: talentvolle mensen aannemen buiten de reguliere wervingsmogelijkheden om. 


Wil je weten hoe dat werkt? Kom dan nieuwe mogelijkheden verkennen, kansen benutten en je grenzen verleggen tijdens het inspiratie-event:

‘𝗘𝗲𝗻 𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝗲 𝗯𝗹𝗶𝗸 𝗼𝗽 𝘁𝗮𝗹𝗲𝗻𝘁’
𝘐𝘯𝘴𝘱𝘪𝘳𝘦𝘳𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘴𝘶𝘤𝘤𝘦𝘴𝘷𝘦𝘳𝘩𝘢𝘭𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳𝘯𝘦𝘮𝘦𝘳𝘴 𝘦𝘯 𝘢𝘳𝘣𝘦𝘪𝘥𝘴𝘮𝘢𝘳𝘬𝘵𝘦𝘹𝘱𝘦𝘳𝘵𝘴.

𝗜𝗻𝘀𝗽𝗶𝗿𝗮𝘁𝗶𝗲𝘀𝗲𝘀𝘀𝗶𝗲𝘀
Ervaren ondernemers en bevlogen arbeidsmarktexperts Susana Mourelle Fernandez van EURES, Emile van Nassau Gemeente Lingewaard en Toni Iñiguez Najdanovski vertellen je hoe je talent kunt aantrekken en behouden in een competitieve arbeidsmarkt. Van internationaal werven en jobcraften tot het optimaal benutten van jongeren, nieuwkomers en statushouders.

Aansluitend is er een inspirerend dialoog waarin dagvoorzitter Wendelien Wouters in gesprek gaat met Sinan Can over de veranderende en competitieve arbeidsmarkt. Sinan Can is een gerenommeerd journalist en programmamaker en is bekend van vele prijswinnende documentaires voor BNNVARA, NPO Radio 1 en Wie is de Mol.

Werkgevers uit Midden-Gelderland zijn van harte welkom op woensdag 27 maart 2024 | Locatie: GelreDome Arnhem | 17.00 uur tot 20.30 uur.

Meer informatie over het programma en aanmelden? Klik hier

Dit event wordt georganiseerd door Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland en UWV.

 

 

 

 

 

0  reacties

Cookie-instellingen