'Ondernemen met een sociaal hart kan'Ali Deniz - de Gastronoom

Banenmarkt Oekraïense werkzoekenden Rheden en Rozendaal

ProfielfotoMarieke Wolthuis 13-06-2023 110 keer bekeken 0 reacties

Begin

06-07-2023 om 10:00

Einde

06-07-2023 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Opvanglocatie ‘de Roskam’, Arnhemsestraatweg 62, 6991 JG te Rheden

Op donderdag 6 juli organiseren wij in samenwerking met de gemeenten Rheden en Rozendaal een banenmarkt voor Oekraïense werkzoekenden. Bent u werkgever in één van deze gemeenten en ziet u aanknopingspunten, doe dan vooral mee!

Ziet u als werkgever in de gemeente Rheden of Rozendaal mogelijkheden voor Oekraïense werkzoekenden? Dan kunt u deelnemen aan de banenmarkt op 6 juli en kandidaten werven voor uw vacatures.

Tolken 

Een aantal van hen spreekt Engels, maar de meerderheid spreekt alleen Oekraïens en Russisch. Tijdens de banenmarkt zijn een aantal tolken aanwezig. Als er binnen uw bedrijf medewerkers zijn die Oekraïens of Russisch spreken en voor u kunnen tolken, zijn deze natuurlijk van harte welkom.

Bedrijf in beeld 

Alle deelnemende werkgevers kunnen gebruik maken van een (sta-)tafel. Hierop kan informatie van uw bedrijf gelegd worden. Om een goed beeld van uw bedrijf te geven aan de werkzoekenden, kunt u ook een bedrijfsfilm laten zien. Uiteraard maakt informatie in het Oekraïens het voor de werkzoekenden makkelijker om een indruk te krijgen van uw bedrijf en vacatures. Niet alle Oekrainers spreken Engels.

Tijd en locatie

Vanaf 09.30 uur bent u welkom om de tafel in te richten. De banenbeurs begint om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur.

Locatie: Opvanglocatie ‘de Roskam’, Arnhemsestraatweg 62, 6991 JG te Rheden

Aanmelden: stuur zo spoedig mogelijk een mail met uw contactgegevens naar info@wsp-mg.nl. Wij nemen daarna contact met u op.

Meer informatie of andere vragen? Bel ons via 06-55421452

0  reacties

Cookie-instellingen