‘Je hebt betrokken medewerkers nodig die openstaan voor de begeleiding’Olaf Heller - Mantel

Subsidies

Ook in deze tijd zijn bestaande subsidies van kracht om werkgevers te helpen mensen in dienst te nemen. Wilt u een medewerker met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst nemen? Dan zijn er handige subsidies die u kunt inzetten. Wij informeren en adviseren u graag bij de best passende subsidies. De overheid biedt op dit moment steunmaatregelen om werkgevers in de coronacrisis tegemoet te komen.


Proefplaatsing

Met een proefplaatsing kunt u onderzoeken of een baan en kandidaat echt bij elkaar passen.


Loonkostensubsidie naar loonwaarde of Loondispensatie

Als u iemand in dienst neemt uit de doelgroep Banenafspraak is loonkostensubsidie naar loonwaarde of loondispensatie mogelijk.


Jobcoach

Een jobcoach (op afstand) kan de nieuwe medewerker op de werkvloer begeleiden. Dit scheelt u tijd en verkleint de kans op uitval.


Looncompensatie bij ziekte

Voor medewerkers met een arbeidsbeperking is er looncompensatie bij ziekte om de kosten te beperken mocht de medewerker door ziekte uitvallen.


Aanvragen adviesgesprek

Wilt u advies bij het aanvragen van een subsidie? Wij helpen u daar graag bij. U kunt ons bellen op 026 - 702 9600. Als u ons een bericht stuurt dan neemt één van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijven advies. Klik hier om ons een bericht te sturen. 

 

Cookie-instellingen